Sense-it

- Uddannelsen til alternativ behandler

  • ...en skole i alternative studier, med fokus på spirituel, åndelig og personlig udvikling.

  • ...et bevidsthedsudvidende forløb, hvor vi går i dybden med det helt essentielle menneske, og dets problemstillinger, uafklaretheder og reaktionsmønstre. Vi når til bunds i os selv og lærer at trænge igennem vores egne og andres tendenser og afvigelser. Vi lærer at sanse ting, uden at det påvirkes af tanker, overbevisninger, eller samfundsmæssige forventninger.

  • ...at stå på egne ben og at have fuld kontakt til det intuitive og samtidig have begge ben solidt plantet på jorden.

  • ...et tilbud til dig der er nysgerrig inden for det spirituelle. Vil vil åbne døre for dig, der ellers er lukkede for de fleste. Din nye viden vil give dig et afklaret og afbalanceret liv, og gøre dig i stand til at hjælpe dig selv, og andre igennem livets kringelkroge.

  • ...en mulighed for at tilegne dig grundig lærdom og viden om en bred vifte af alternative behandlingsformer. Du bliver godt rustet til at hjælpe dig selv videre gennem livets problemstillinger og/eller til at starte egen praksis.


Modul 1

Vilje er en forudsætning for at kunne rydde op, gøre sig fri, og at bane vejen ud af hvad vi vil kalde "det menneskelige fængsel". Vi ønsker at give dig mod, der hvor du oplever kaos.
Opbrydning er nøgleordet på første modul, kampen er hver enkelts.

Mere...

Modul 2

Efter stormen begynder vi at se klart. Vi ser på livet med nye øjne, og øver os stadigvæk i at gå med en visdom, og en åbenhed, som barnet der tager sine første usikre skridt. Nøgleordet for andet modul er sikkerhed, at finde sikkerheden i at vide hvilken vej vi går.

Mere...

Modul 3

Styrket og fulde af kraft, er vi nu kommet gennem opbrydning og storm. Stilhed og tillid er nøgleordene for at vi kan videregive livskilden, med en åbenhed og glæde.
Dette sker med faste skridt og med en bevidsthed om, at hvert menneske er unikt, og vi alle bringer gaver med os.

Mere...

Opstart i september.