Anbefalinger

Mikael Skailand Rasmussen

Kan varmt anbefale Bjørn, han er et utroligt kompetent og dejligt menneske. Er glad for jeg har lært ham at kende. Har valgt at tage en treårig uddannelse hos ham og det er det bedste valg, jeg personligt har gjort. Kan ikke sige det nok, kan klart anbefale Bjørn, hvis man vil tage en alternativ uddannelse som man kan bruge i alle former for aspekter i livet. Det ikke kun en uddannelse i blive healer/clairvoyant. Jeg vil sige uddannelsen er et værktøj til få det bedste frem i en selv. Om du kunstner, skolelære eller forfatter, det ligemeget man kan bruge den her uddannelse til det hele, for den handler om en selv om udvikling om forståelse.


Bella Bartholomæussen

Det har været en kæmpe gave at have Bjørn som min spirituelle mentor i de sidste 3 år. Jeg har opnået tillid, kærlighed og de vildeste redskaber, som har forandret mig, og mit liv, til det bedre. Det du får med dig fra Bjørn, er redskaber som også vil forandre dit liv. Tusind tak Bjørn.


Lisbet Bager Haagensen

B -beskyttelse
J -jordforbindelse
Ø -øvelser
R -rå kærlighed
N -nursing
M -mod
O -omsorg
R -ro
E -enorm udvikling
L -love
S -spændende
E -evig proces
N -nye venskaber
S -selvudvikling
E -energi
I -indsigt
T -tryghed


Gitte Marie Nielsen

Til alle jer der overvejer at benytte jer af Bjørns kurser, uddannelser, workshops og behandlinger ... Gør det!
Bjørn er det mest alt omfavnende, rummelige, ikke dømmende, jordnære og kærlige menneske jeg nogensinde har mødt.
Han er fantastisk til at lære fra sig og virkelig dygtig til at guide en på netop den rejse man selv vælger.
Opløftet og fred indeni, er de to ting jeg hører folk snakke mest om efter at have mødt eller arbejdet med Bjørn..
Af hjertet Tak for alt hvad du har lært mig!!


Linda Birch Hansen

Vi lærte Bjørn at kende gennem vores datter, der har gået på Sense it Junior. Vi opdagede hurtigt, at vi havde mødt en person, der forstod vores barn og de særlige evner hun har. Forstod de tanker hun havde, men også de tanker og bekymringer vi havde som forældre. At møde Bjørn, har betydet ALVERDEN for os, både som individuelle personer og som familie.
At møde en så inspirerende person, der rummer så meget tillid, åbenhed og næstekærlighed har åbent en ny verden for os. Vi er alle ved at finde os selv og finde ud af, hvor vi skal hen og Hvordan. For mig, har det betydet at jeg har taget en uddannelse i Reiki healing hos Bjørn, hvor jeg har gennemgået en stor personlig udvikling og er blevet en bedre udgave af mig selv. Min idé var at tage uddannelsen, så jeg bedre kunne forstå mit barn, men jeg fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var det, det handlede om, men om mig selv. Jeg skulle finde mig selv, finde ro, finde mit lys, finde hjem og det lykkes.
Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, der for altid vil have en hel særlig plads i mit hjerte.
Af hele mit taknemmelige hjerte, anbefaler jeg Bjørn og de uddannelser han tilbyder, både til voksne, men bestemt også til vores børn.
Jeg er slet ikke færdig og glæder mig til efteråret, hvor jeg starter på den 3 årige uddannelse hos Bjørn og Sense It.


Mathias Hansen

Jeg har netop gennemført min uddannelse på Sense-it hos Bjørn. Det må siges at være nogle af de vigtigste, lærerigste samt betydningsfulde år i mit liv. Her møder man Bjørn, som er det mest kærlige, omsorgsfulde, rummelige, jordnære og kompetente menneske ~ en helt igennem unik person.
Jeg er utrolig taknemmelig for alt, hvad Bjørn har lært mig.
Uddannelsen hos Bjørn - er en af de største gaver du kan give dig selv!


Jenny Larsen

Dit liv sker lige nu! Hvis forandringer skal ske, så skal du gøre noget andet. Det sværeste er selve valget! Når du først er igang så er det en lang smuk rejse.
Jeg har netop gennemført Reiki healing uddannelsen hos Bjørn Morel. Jeg giver ham min varmeste anbefaling. Forandringer sker oftest tryggest når der er en som tror på dig og roligt og sikkert guider dig igennem det usikre terræn. Oftest ville man vel bare vende om igen.
Dog skal du være klar til det. Dit syn på verden forandres og samtidig med en følelse af du netop er vendt hjem.
Giv dig selv verdens bedste gave og lad Bjørn hjælpe dig. Ingen er som han. En unik sjæl som giver så meget og samtidig er så taknemmelig. Han har mange års erfaring og ved nøjagtig hvad han snakker om.
En ærlig og kærlig hilsen fra hende som gennemførte.


Lana Bonnicksen Iversen

Uanset hvilken grund du har til at besøge sense-it, går du ikke forgæves.
Hos Bjørn møder man nærvær, forståelse, rummelighed og motivation.
Der bliver kun arbejdet med alle de rigtige ting. Man får ikke noget unødvendigt med sig hjem. Samtidig fylder han en op, som gør at man kan se, og føle alt det smukke man selv rummer som menneske.


Linnea Zille Hammargren

Hos Sense-It og Bjørn Morel får du den ægte vare. Indsigt, varme, sjælfuldhed, støtte. Jeg kan kun sige, at Bjørn har et af de stærkeste lys, jeg har oplevet længe...en styrke blandet med følsomhed og en meget stærk forbindelse til sit flow og universet. En sand inspiration!


Catzie Odriscoll

Bedre skole findes ikke.
Love it ❤
Kan varmt anbefales.