Sense-it Junior

Sense-it Junior er et 6 måneders forløb for dig som er mellem 13 og 17 år, og som oplever at det kan være svært/følsomt at være her i verden, og som søger ligesind, forståelse, og guidence i dit liv, samt i det du føler, og sanser.

At være her i verden som barn, eller som ung, med meget åbne sanser, kan være utrolig hårdt, og ensomt.. At opleve verden med sine sanser, på et meget tydeligt plan, som flere og flere, børn og unge oplever, kan være meget forvirrende, og drænende, for et ungt menneske.. I mange tilfælde, ved de her unge mennesker ikke engang at det er det der foregår, og det efterlader dem ofte sårbare, forvirrede, ensomme, indelukkede (på et følelsesmæssigt plan), og/eller med en følelse af at være forkert.

Jeg taler af erfaring, når jeg fortæller om hvor svært det kan være at være her i verden, som barn, eller som ung, med meget åbne sanser, -uden nogle at støtte sig til, og blive guidet af, for ikke at snakke om ligesind.
At have været samme sted, i mit eget liv, giver mig en særlig forståelse af hvad det er dit barn, eller dig som ung, gennemgår, og det er min drivkraft i at oprette et forløb for sensitive børn og unge.

På Sense-it Junior kan du, som barn, eller som ung, komme og være helt dig selv.. Du vil blive rummet, set, forstået, og guidet i dine følelser, dine sanser, og din spiritualitet, og samtidig møde ligesind.. Alt sammen i et trygt, nærværende, rummeligt, kærligt, og opløftende miljø.

Jeg vil på Sense-it Junior dele ud af hjælpsomme værktøjer, spirituel indsigt, og guidence, i form af clairvoyance, og mit åndelige team, samt egne erfaringer mm.. Sense-it Junior er et sted hvor man kan komme og "læsse af" og blive forstået, og guidet, i det man nu står i, og samtidig være en del af et fantastisk, og ligesindet, fællesskab.

Vi mødes 1 gang om måneden, over 6 måneder, og samler op på hvordan det hele går, deler med hinanden, og lærer nye ting.

Sense-it Junior er et forum udelukkende for de unge mennesker, så du vil ikke kunne deltage på sidelinien, som forælder. Dog vil både du som forælder, og dig som barn/ung, hurtigt mærke at det er et trygt, og kærligt, forum at være i, og det er en vigtig del for dit barn, eller for dig som ung, at mærke at man godt kan stå på egne ben... Herudover, er der mange åbne børn, og unge, som har et enormt "beskytter gen", og derfor vil have svært ved at åbne helt op, ved forældres nærvær, i bevidstheden om, at man kan komme til at såre sine forældre, i processen... Derfor er det vigtigt, at det primært er et rum, kun for de unge, så de kan føle sig som en del af et sammenhold, og turde at åbne sig op, hånd i hånd, med deres nye spirituelle "klasse-kammerater".

For både børn, unge, og forældre, er der altid løbende mulighed for at ringe til mig, for guidence, overblik, og lignende.

Jeg har naturligvis tavshedspligt som underviser, men hvis jeg vurderer at der er emner som er vigtige at inddrage forældre i, vil jeg med dit barns samtykke, eller med dit, som ung, skabe et rum for det.

Praktisk:

På Sense-it Junior vil der altid være sunde og lækre snacks, læskedrikke, the og selvfølgelig en masse hygge, og en masse kærlighed.

Forløbet koster 5.500,- og kan afbetales månedligt.

For tilmelding betales et startgebyr på 1.300,- hvorefter der kan betales et månedligt beløb på 600,- over 6 måneder.

(OBS: Afbetalingen på 600,- månedligt skal altid betales forud for kommende skoledag)

Der kan også betales kontant ved fremmøde, efter aftale, og ellers skal betalingen indbetales på konto 3409 12234554

Husk altid at tilføje navn + efternavn ved bankoverførsel.

Temaer:

Skoledag 1 - INTRO - basisværktøjer og healing

Skoledag 2 - Læren om aura

Skoledag 3 - Læren om chakra

Skoledag 4 - Lydhealing og sang

Skoledag 5 - Meditation

Skoledag 6 og 7 - Reiki 1

Skoledag 8 - Energier og ånder / afslutning


Opstart i september.