fbpx

Optagelse

Optagelseskrav

Man behøver ikke at have nogle “særlige evner” for at kunne blive optaget på skolen, men man skal være indstillet på at tage ansvar for sig selv, og sit eget liv. Med det menes der, at vi alle har en tendens til både at lyve for os selv, men også at vi ofte fralægger os ansvaret for vores egne handlinger, og det skal man indstille sig på at ville konfrontere.
Uddannelsen er en selvransagelse, hvor igennem vi lærer os selv at kende, hvilket er en forudsætning for at udvikle vores spiritualitet, vores bevidsthed og vores sanser.

Mennesker er meget mere individuelle, end vores samfund lader os tro, og det er vores opgave at styrke den individualisme. At turde at lytte til sig selv, og turde at konfrontere egoets destruktive og påduttede overbevisninger, er en forudsætning for at komme i kontakt med vores sande følelser, og de sanser vi alle sammen har.

Vi er alle født spirituelt åbne, og vi ser os selv som en sjæl i en krop, -og altså ikke som en krop med en sjæl!

Ligesom vi ikke bliver til en bil, når vi sætter os ind i den, bliver vi heller ikke til en krop, når vi kommer ned i den!

Vi er powerfulde sjæle, med energifelter (chakraer), som vi føler, sanser, og opfanger energier igennem, -og som skaber vores aura/energifeldt omkring os, -og det sanselige og intuitive jeg.

Intuition kender vi alle. Den rammer os før vi når at tænke en tanke, og den kommer fra en kollektiv bevidsthed, som alle kan lære at tage kontakt til. Det er bl.a. den intuition vi fintuner, når vi med mentale værktøjer lukker ned for vores tanker og mønstre, og åbner op for det sanselige.

Sense-it er til dig der gerne vil lære dig selv at kende i dybden, videreudvikle dine sanser, og din spiritualitet mm, -og har du viljen til at se indad, og konfrontere gamle mønstre, ubearbejdede følelser, og dit ego mm. –har du muligheden for at starte på Sense-it…