fbpx

Anbefalinger

”Jeg har selv taget Reiki healer uddannelsen hos Bjørn Morel, som er noget af det bedste jeg har givet mig selv EVER. Mine varmeste anbefalinger er hermed givet videre. Han er kærlighed ham hér.”
- Kit Forsmann
”Jeg har netop gennemført min uddannelse på Sense-it hos Bjørn. Det må siges at være nogle af de vigtigste, mest lærerige, samt betydningsfulde år i mit liv. Her møder man Bjørn, som er det mest kærlige, omsorgsfulde, rummelige, jordnære og kompetente menneske ~ en helt igennem unik person Jeg er utrolig taknemmelig for alt, hvad Bjørn har lært mig Uddannelsen hos Bjørn - er en af de største gaver du kan give dig selv!”
- Mathias Hansen
”Uanset hvilken grund du har til at besøge Sense-it, går du ikke forgæves. Hos Bjørn møder man nærvær, forståelse, rummelighed og motivation. Der bliver kun arbejdet med alle de rigtige ting. Man får ikke noget unødvendigt med sig hjem. Samtidig fylder han en op, som gør at man kan se, og føle alt det smukke man selv rummer som menneske.”
- Lana Bonnicksen Iversen

B - Beskyttelse
J - Jordforbindelse
Ø - Øvelser
R - Rå kærlighed
N - Nursing
M - Mod
O - Omsorg
R - Ro
E - Enorm udvikling
L - Love

S - Spændende
E - Evig proces
N - Nye venskaber
S - Selvudvikling
E - Energi

I -Indsigt
T -Tryghed.
- Lisbet Bager Haagensen
”At møde Bjørn, har betydet ALVERDEN for os, både som individuelle personer og som familie. At møde en så inspirerende person, der rummer så meget tillid, åbenhed og næstekærlighed, har åbnet en ny verden for os. Vi er alle ved at finde os selv, og finde ud af hvor vi skal hen, og hvordan. For mig, har det betydet at jeg har taget uddannelsen Sense-it Reiki, hos Bjørn, hvor jeg har gennemgået en stor personlig udvikling, og er blevet en bedre udgave af mig selv. Min idé var at tage uddannelsen, så jeg bedre kunne forstå mit barn, men jeg fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var det det handlede om, men om mig selv. Jeg skulle finde mig selv, finde ro, finde mit lys, finde hjem. -og det lykkes. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, der for altid vil have en hel særlig plads i mit hjerte. Af hele mit taknemmelige hjerte, anbefaler jeg Bjørn og de uddannelser han tilbyder, Jeg er slet ikke færdig, og glæder mig til efteråret, hvor jeg starter på den 3-årige uddannelse hos Bjørn og Sense It.!”
- Linda Birch Hansen
”Hos Sense-It og Bjørn Morel får du den ægte vare. Indsigt, varme, sjælfuldhed, støtte. Jeg kan kun sige, at Bjørn har et af de stærkeste lys, jeg har oplevet længe...en styrke blandet med følsomhed og en meget stærk forbindelse til sit flow og universet. En sand inspiration!”
- Linnea Zille Hammergren
”Til alle jer der overvejer at benytte jer af Bjørns kurser, uddannelser, workshops og behandlinger ... Gør det! Bjørn er det mest alt omfavnende, rummelige, ikke dømmende, jordnære og kærlige menneske jeg nogensinde har mødt. Han er fantastisk til at lære fra sig og virkelig dygtig til at guide en på netop den rejse man selv vælger. Opløftet og fred indeni, er de to ting jeg hører folk snakke mest om efter at have mødt eller arbejdet med Bjørn.. Af hjertet Tak for alt hvad du har lært mig!!”
- Gitte Marie Nielsen
”Det har været en kæmpe gave at have Bjørn som min spirituelle mentor i de sidste 3 år. Jeg har opnået tillid, kærlighed og de vildeste redskaber, som har forandret mig, og mit liv, til det bedre. Det du får med dig fra Bjørn, er redskaber som også vil forandre dit liv. Tusind tak Bjørn.”
- Bella Bartholomæussen
”Kan varmt anbefale Bjørn, han er et utroligt kompetent og dejligt menneske. Er glad for jeg har lært ham at kende. Har valgt at tage en 3-årig uddannelse hos ham og det er det bedste valg, jeg personligt har gjort. Kan ikke sige det nok, kan klart anbefale Bjørn, hvis man vil tage en spirituel uddannelse, som man kan bruge i alle former for aspekter i livet. Det ikke kun en uddannelse i at blive healer/clairvoyant. Jeg vil sige uddannelsen er et værktøj til få det bedste frem i en selv. Om du er kunstner, skolelærer, eller forfatter, det er ligemeget, man kan bruge den her uddannelse til det hele, for den handler om en selv, om udvikling, og om forståelse.”
- Mikael Skailand Rasmussen
”I forbindelse med min skilsmisse, kom der dybe erkendelser til overfladen. En af dem var behovet for, i højere grad at kunne skærme mig, sige fra og værne om mig selv, og min egen energi. Da jeg ufrivilligt mærker andre meget tydeligt, har det været enormt svært at mærke mig selv – også fordi at jeg har haft en forestilling om, at jeg skulle tage ansvar for det jeg mærkede i andre. Det kom til udtryk ved, at jeg ofte blev tømt og levede som et genopladeligt batteri, der ofte måtte trække mig helt for at komme i oplader. I min søgen efter hjælp til at lære det, dukkede Sense-it op og jeg mærkede tiltrækningen med det samme. Efter at have afsluttet forløbet med Bjørn, har jeg ud over en bevidsthed om hvad og når det sker, også værktøjer til at handle anderledes. Jeg kan både passe på mig selv, i højere grad adskille andres fra mit, og lade mig selv op fra den energi, der altid er tilgængelig. Det betyder en større grounding, ro og tydelighed i mig, som mine omgivelser også mærker. Jeg er blevet super sensitiv på energier og livstilstande, der ikke gør mig godt, og tager i meget højere grad ansvar for min kapacitet og mine behov. Bjørn har været en kæmpe støtte, og har virkelig set klart, og arbejdet meget kærligt og direkte med det der kom til overfladen, både i mig, og i mine medkursister. Som ekstra, har jeg også fået mulighed for at bruge mine evner i at kunne mærke andre og er blevet støttet i at have tillid til det jeg fornemmer, ser og mærker. Det har været spændende at åbne mere op for. Hele forløbet har været dybt professionelt, kærligt og med så god føling for os som hold. Bjørn er så meget tilstede, og har en dybtfølt interesse i os, og i vores processer. Desuden er det han formidler videre fra andre, og fra sig selv, gjort med stor integritet, og respekt for kilden selv. Jeg har fået noget med til livet, og for livet – bare tak, Kamilla”
- Kamilla Bergstrôm
”Ind imellem stopper man op og spørger sig selv, hvad livet handler om. Ofte ignorere man følelsen om at noget andet kunne være mere rigtigt end det man har gang i nu! Måske alt for ofte. For det kræver noget at turde bryde mønstre, vaner og opfattelser. Det kræver først og fremmest en erkendelse af, at det liv man lever kunne gøres bare en anelse mere simpelt, og nuvel ægte. Hvem pokker drømmer ikke om at gøre det man allerhelst vil i livet? Livet sker lige nu! Men man bremses så ofte af det sikre valg; jobbet, huset, vanerne og regninger der skal betales, og måske man først burde spare lidt op, før drastiske beslutninger tages. Men sagen er, at man får aldrig sparet op, og inden man ser sig om, har vanerne overtaget herredømmet i dit liv. Man agerer bare. Dit liv sker lige nu! Hvis forandringer skal ske, så skal du gøre noget andet. Det sværeste er selve valget! Når du først er igang så er det en lang og smuk rejse. Jeg har netop gennemført Sense-it Reiki uddannelsen hos Bjørn Morel. Jeg giver ham min varmeste anbefaling. Forandringer sker oftest tryggest når der er en som tror på dig, og roligt og sikkert guider dig igennem det usikre terræn. Oftest ville man vel bare vende om igen. Dog skal du være klar til det. Dit syn på verden forandres, og samtidig med en følelse af du netop er vendt hjem. Giv dig selv verdens bedste gave, og lad Bjørn hjælpe dig. Ingen er som han. En unik sjæl som giver så meget, og samtidig er så taknemmelig. Han har mange års erfaring, og ved nøjagtig hvad han snakker om. En ærlig og kærlig hilsen fra hende som gennemførte. Jeg lever i nuet - gør du?”
- Jenny Larsen
Sense-It betød for mig at vende tilbage til mig selv igen, og for det er jeg evigt taknemmelig.
Var så heldig også at finde mine sjælevenner på holdet.
Tusind tak til Bjørn for at hjælpe med at højne bevidstheden i DK bit by bit.
- Kamilla Werneburg

Sense-it anbefalinger