fbpx

Anbefalinger

Jeg er en af dem som har puttet med en spirituel Wannabeee inden i mig og nu skulle det være. Efter et helt fantastisk foredrag af Bjørn Morel på Nakskov Bibliotek for nogle år siden, var jeg solgt. Det her måtte jeg vide mere om, og da jeg flyttede til København, …så nu skulle det bare være dét jeg skulle give mig i kast med. Med alle mine forestillinger om hvad spiritualitet var, fik jeg meldt mig til Sense-it Reiki uddannelsen. Jeg har just gennemført Sense-it Reiki kurset på 6 måneder og er det stolte spirituelle væsen af et Reiki diplom 😃 Og jeg har ikke fortrudt. Alle mine forestillinger om spiritualitet er blevet udvidet big time, … hvad det vil sige at være et ganske almindeligt menneske(mig) uden nogen form for oplevelser eller forkundskaber, at kunne træde ind i dette område og mærke… det her kan jeg også… det kan vi alle lære, det har været et kæmpe wake-up-call for mig. Jeg er først lige begyndt og på vej, men hold op!, hvor har jeg flyttet mig fra den dag jeg startede. Sammen med alle mine skønne med-kursusdeltagere, har vi skubbet til hinandens spirituelle udvikling, men så sandelig også personlige udvikling med hjælp fra vores super kompetente lærere Bjørn Morel og Mettemia Skinnerup, og som altid er der for én, hvis noget trænger sig på. Jeg har haft den dybeste respekt for deres arbejde og en dag får vi da det med i en generel skoleundervisning (I Wish) 😃 … men der går nok nogle mange år før det opdages. Men for nu kan jeg kun anbefale at tage en af de spændende uddannelser som tilbydes hos Bjørn på Sense-it. Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre ❤ De kærligste ’choko-rei’ hilsner fra Miriam Nielsen
- Miriam Nielsen
Det mest fantastiske hold, fantastisk lærer, fantastisk selvudvikling, fantastisk stemning, fantastisk inpiration, og ja, jeg kunne blive ved. Det er umuligt at være andet end yderst taknemmelig, for uddannelsen, rejsen og tiden sammen. Det er umuligt at beskrive til nogen som helst, hvad de sidste 3 år har budt på, men jeg føler mig beæret af hjertet, og taknemmelig over at have mødt jer alle, og dele glæder, sorger, udvikling etc. Bare et stort TAK fra mig til jer alle sammen.
- Bo Tornslev
”Jeg har selv taget Reiki healer uddannelsen hos Bjørn Morel, som er noget af det bedste jeg har givet mig selv EVER. Mine varmeste anbefalinger er hermed givet videre. Han er kærlighed ham hér.”
- Kit Forsmann
”Jeg har netop gennemført min uddannelse på Sense-it hos Bjørn. Det må siges at være nogle af de vigtigste, mest lærerige, samt betydningsfulde år i mit liv. Her møder man Bjørn, som er det mest kærlige, omsorgsfulde, rummelige, jordnære og kompetente menneske ~ en helt igennem unik person Jeg er utrolig taknemmelig for alt, hvad Bjørn har lært mig Uddannelsen hos Bjørn - er en af de største gaver du kan give dig selv!”
- Mathias Hansen
”Uanset hvilken grund du har til at besøge Sense-it, går du ikke forgæves. Hos Bjørn møder man nærvær, forståelse, rummelighed og motivation. Der bliver kun arbejdet med alle de rigtige ting. Man får ikke noget unødvendigt med sig hjem. Samtidig fylder han en op, som gør at man kan se, og føle alt det smukke man selv rummer som menneske.”
- Lana Bonnicksen Iversen

B - Beskyttelse
J - Jordforbindelse
Ø - Øvelser
R - Rå kærlighed
N - Nursing
M - Mod
O - Omsorg
R - Ro
E - Enorm udvikling
L - Love

S - Spændende
E - Evig proces
N - Nye venskaber
S - Selvudvikling
E - Energi

I -Indsigt
T -Tryghed.
- Lisbet Bager Haagensen
”At møde Bjørn, har betydet ALVERDEN for os, både som individuelle personer og som familie. At møde en så inspirerende person, der rummer så meget tillid, åbenhed og næstekærlighed, har åbnet en ny verden for os. Vi er alle ved at finde os selv, og finde ud af hvor vi skal hen, og hvordan. For mig, har det betydet at jeg har taget uddannelsen Sense-it Reiki, hos Bjørn, hvor jeg har gennemgået en stor personlig udvikling, og er blevet en bedre udgave af mig selv. Min idé var at tage uddannelsen, så jeg bedre kunne forstå mit barn, men jeg fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var det det handlede om, men om mig selv. Jeg skulle finde mig selv, finde ro, finde mit lys, finde hjem. -og det lykkes. Jeg har mødt nogle fantastiske mennesker, der for altid vil have en hel særlig plads i mit hjerte. Af hele mit taknemmelige hjerte, anbefaler jeg Bjørn og de uddannelser han tilbyder, Jeg er slet ikke færdig, og glæder mig til efteråret, hvor jeg starter på den 3-årige uddannelse hos Bjørn og Sense It.!”
- Linda Birch Hansen
”Hos Sense-It og Bjørn Morel får du den ægte vare. Indsigt, varme, sjælfuldhed, støtte. Jeg kan kun sige, at Bjørn har et af de stærkeste lys, jeg har oplevet længe...en styrke blandet med følsomhed og en meget stærk forbindelse til sit flow og universet. En sand inspiration!”
- Linnea Zille Hammergren
Bjørn er en nærværende underviser med et skarpt øje. Teorier bliver snigende til støttende hverdags redskaber, der bliver leveret som små bidder, og som stille og roligt forvandler sig til en spiselig mundfuld, af bevidsthed og retning. Som person er Bjørn som hele universet - støttende, varm og rummer de nødvendige svar. Man er på egen hånd, men aldrig alene. Det kunne ikke være et bedre valg end Sense-it for den slags uddanelse, med et forbillede som Bjørn. Jeg meget taknemmelig over resultatet i mig.
- Inga Tamuleviciute
Jeg er lige blevet færdiguddannet som Reikihealer, og hvilken rejse jeg som menneske har været ude på. Jeg er hele vejen blevet guidet og støttet, imens jeg samtidig har fået lov til at tage kampen op med mig selv. Jeg har lært mig selv at kende på et plan, som for mig ikke var et sted jeg selv kunne opnå uden den kærlige opbakning fra Bjørn og Mettemia. Jeg føler mig beæret over at have mødt disse lys i mit liv, og vil gøre mit bedste for at træde i det lys, som de har banet vejen for. Kæmpe anbefaling til alle, som har som mig, brug for at træde ind og gøre op med sig selv, hvad der betyder noget i livet for at leve i flow🙌🏻
- Dede Valentin
En rejse jeg ikke ville have været foruden. Jeg føler stadig ikke at jeg kan vise min taknemmelighed godt nok. Jeg er rørt hele tiden, og det er en følelse der er i mit hjerte konstant i øjeblikket. Tak til jer alle for vores fælles rejse, og tak for den bredt favnende tilstand, man aldrig var i tvivl om kom en tilgode. Vi har haft et åndehul i tre år, og jeg vil sige tak til Bjørn for at have gjort det muligt. Jeg glæder mig til vi ser hinanden igen - god vind - så længe.
- Ilona Ørbek
”Det har været en kæmpe gave at have Bjørn som min spirituelle mentor i de sidste 3 år. Jeg har opnået tillid, kærlighed og de vildeste redskaber, som har forandret mig, og mit liv, til det bedre. Det du får med dig fra Bjørn, er redskaber som også vil forandre dit liv. Tusind tak Bjørn.”
- Bella Bartholomæussen
”Kan varmt anbefale Bjørn, han er et utroligt kompetent og dejligt menneske. Er glad for jeg har lært ham at kende. Har valgt at tage en 3-årig uddannelse hos ham og det er det bedste valg, jeg personligt har gjort. Kan ikke sige det nok, kan klart anbefale Bjørn, hvis man vil tage en spirituel uddannelse, som man kan bruge i alle former for aspekter i livet. Det ikke kun en uddannelse i at blive healer/clairvoyant. Jeg vil sige uddannelsen er et værktøj til få det bedste frem i en selv. Om du er kunstner, skolelærer, eller forfatter, det er ligemeget, man kan bruge den her uddannelse til det hele, for den handler om en selv, om udvikling, og om forståelse.”
- Mikael Skailand Rasmussen
”I forbindelse med min skilsmisse, kom der dybe erkendelser til overfladen. En af dem var behovet for, i højere grad at kunne skærme mig, sige fra og værne om mig selv, og min egen energi. Da jeg ufrivilligt mærker andre meget tydeligt, har det været enormt svært at mærke mig selv – også fordi at jeg har haft en forestilling om, at jeg skulle tage ansvar for det jeg mærkede i andre. Det kom til udtryk ved, at jeg ofte blev tømt og levede som et genopladeligt batteri, der ofte måtte trække mig helt for at komme i oplader. I min søgen efter hjælp til at lære det, dukkede Sense-it op og jeg mærkede tiltrækningen med det samme. Efter at have afsluttet forløbet med Bjørn, har jeg ud over en bevidsthed om hvad og når det sker, også værktøjer til at handle anderledes. Jeg kan både passe på mig selv, i højere grad adskille andres fra mit, og lade mig selv op fra den energi, der altid er tilgængelig. Det betyder en større grounding, ro og tydelighed i mig, som mine omgivelser også mærker. Jeg er blevet super sensitiv på energier og livstilstande, der ikke gør mig godt, og tager i meget højere grad ansvar for min kapacitet og mine behov. Bjørn har været en kæmpe støtte, og har virkelig set klart, og arbejdet meget kærligt og direkte med det der kom til overfladen, både i mig, og i mine medkursister. Som ekstra, har jeg også fået mulighed for at bruge mine evner i at kunne mærke andre og er blevet støttet i at have tillid til det jeg fornemmer, ser og mærker. Det har været spændende at åbne mere op for. Hele forløbet har været dybt professionelt, kærligt og med så god føling for os som hold. Bjørn er så meget tilstede, og har en dybtfølt interesse i os, og i vores processer. Desuden er det han formidler videre fra andre, og fra sig selv, gjort med stor integritet, og respekt for kilden selv. Jeg har fået noget med til livet, og for livet – bare tak, Kamilla”
- Kamilla Bergstrôm
”Ind imellem stopper man op og spørger sig selv, hvad livet handler om. Ofte ignorere man følelsen om at noget andet kunne være mere rigtigt end det man har gang i nu! Måske alt for ofte. For det kræver noget at turde bryde mønstre, vaner og opfattelser. Det kræver først og fremmest en erkendelse af, at det liv man lever kunne gøres bare en anelse mere simpelt, og nuvel ægte. Hvem pokker drømmer ikke om at gøre det man allerhelst vil i livet? Livet sker lige nu! Men man bremses så ofte af det sikre valg; jobbet, huset, vanerne og regninger der skal betales, og måske man først burde spare lidt op, før drastiske beslutninger tages. Men sagen er, at man får aldrig sparet op, og inden man ser sig om, har vanerne overtaget herredømmet i dit liv. Man agerer bare. Dit liv sker lige nu! Hvis forandringer skal ske, så skal du gøre noget andet. Det sværeste er selve valget! Når du først er igang så er det en lang og smuk rejse. Jeg har netop gennemført Sense-it Reiki uddannelsen hos Bjørn Morel. Jeg giver ham min varmeste anbefaling. Forandringer sker oftest tryggest når der er en som tror på dig, og roligt og sikkert guider dig igennem det usikre terræn. Oftest ville man vel bare vende om igen. Dog skal du være klar til det. Dit syn på verden forandres, og samtidig med en følelse af du netop er vendt hjem. Giv dig selv verdens bedste gave, og lad Bjørn hjælpe dig. Ingen er som han. En unik sjæl som giver så meget, og samtidig er så taknemmelig. Han har mange års erfaring, og ved nøjagtig hvad han snakker om. En ærlig og kærlig hilsen fra hende som gennemførte. Jeg lever i nuet - gør du?”
- Jenny Larsen
Sense-It betød for mig at vende tilbage til mig selv igen, og for det er jeg evigt taknemmelig.
Var så heldig også at finde mine sjælevenner på holdet.
Tusind tak til Bjørn for at hjælpe med at højne bevidstheden i DK bit by bit.
- Kamilla Werneburg
”Til alle jer der overvejer at benytte jer af Bjørns kurser, uddannelser, workshops og behandlinger ... Gør det! Bjørn er det mest alt omfavnende, rummelige, ikke dømmende, jordnære og kærlige menneske jeg nogensinde har mødt. Han er fantastisk til at lære fra sig og virkelig dygtig til at guide en på netop den rejse man selv vælger. Opløftet og fred indeni, er de to ting jeg hører folk snakke mest om efter at have mødt eller arbejdet med Bjørn.. Af hjertet Tak for alt hvad du har lært mig!!”
- Gitte Marie Nielsen

Sense-it anbefalinger