fbpx

Behandlinger

Healing + Clairvoyance (2 timer)

I denne behandlingsform vil du i trygge rammer gennemgå en trancehealing, som vil opleves meget som en guidet visuel meditation. Undervejs vil du, igennem oplevelsesrige og smukke oplevelser, lære at heale dig selv, på en sjov, fantasifuld, spændende, og yderst givende og opløftende måde, samtidig med at du modtager den healing, du har behov for.

Under healingen vil vi løbende snakke lidt om de emner der kommer frem, og vi vil efterfølgende samle op på det hele i en clairvoyant samtale.
Herudover vil du vil få selvhjælpsværktøjer til videre forløsning.
Vigtigt at nævne er, at du ikke vil gå ud af døren før at du er afklaret og i ro, både i dig selv, om hvor du er, og hvor du er på vej hen.
Behandlingsformen er yderst behagelig, opløftende, og forløsende, -og det er som oftest nok med en enkelt behandling, for at bryde de eventuelle mønstre og gener som du står i, sågar du tager det nødvendige ansvar fremadrettet.

Pris 1850,-

Fjernhealing (40 min healing + 20 min clairvoyance - i alt 1 time)

Denne behandlingsform henvender sig til dig, der bor langt væk, men som mærker, at jeg er den rigtige til at give healing. Det foregår ved, at du ligger, på din egen adresse, og slapper af, mens jeg går ind og giver dig fjernhealing. Nogle oplever at det er ligeså tydeligt at mærke en fjernhealing, som det er at mærke en healing ved et fysisk møde, mens andre oplever, at det er lidt mindre tydeligt. Vigtigt er dog at nævne, at uanset hvor meget eller hvor lidt man mærker, vil det have ligeså stor healings effekt, som ved et fysisk fremmøde.
Efterfølgende vil jeg ringe dig op, eller skrive dig en mail (alt efter eget ønske), hvor jeg redegør for de problemstillinger som du befinder dig i, og guider dig clairvoyant til videre forløsning.
Herudover vil du få selvhjælpsværktøjer til yderligere forløsning.

Pris 1200,-

Clairvoyance (1 time)

I en clairvoyance hos mig vil jeg hurtigt gå ind og spotte dine problemstillinger, mønstre og blokkeringer mm. og redegøre dem for dig samt guide dig ind til din kerne, hvor du selv tydeligt vil kunne mærke, hvad du har brug for og hvad vej du skal gå.
Du vil få samtidig få yderligere selvhjælps værktøjer til videre forløsning.

Pris 1200,-

Regressionsterapi (tilbageførelse til tidligere liv - 2 timer)

På denne behandlingsform vil vi forlade tid og sted, og rejse igennem tiden. Vi vil besøge et tidligere levet liv, med henblik på at samle “glemte” erfaringer og viden op, som vil kunne forløse karmiske blokkeringer i dette liv, og hjælpe dig godt på vej.
Regressions-rejsen er en oplevelse for livet, og man vil på denne rejse kunne se, mærke, føle, og huske sig selv, som den man var i dette liv. Det kan beskrives lidt som at se en film, som man selv er med i, i en følelsesmæssig og sanselig virkelighed.

Det er en oplevelse som kan gøre store underværker i vores liv, og som jeg vil opfordre alle mennesker til at give sig selv. Uanset om det er hos mig eller om det er et andet sted.

Pris 2300,-

Afdødekontakt (2 timer)

I denne behandlingsform vil du blive lagt i en fysisk ro, hvor du får åbnet op for at bevæge dig bevidst på en sjælelig frekvens. Dette betyder, at du selv vil møde den afdøde, og have en privat samtale med den afdøde. Under behandlingen vil du modtage healing, og efterfølgende vil der være en clairvoyant samtale om oplevelsen og hvordan dette kan have en positiv effekt på dit liv, din sorg, og alt det du står i. Herudover vil du vil få selvhjælpsværktøjer til videre forløsning.

Pris 2100,-

Psykometri (At finde bortkomne mennesker og dyr)

Til dig der har desperat brug for at finde nogen som du holder af, og som er blevet væk.

GRATIS!

OBS:

Alle priser er inklusiv moms.

Ved udeblivende betaling, vil der blive pålagt et rykkergebyr på 100,- kr. pr. påbegyndt uge.