fbpx

5 måneders uddannelse

Sense-it Reiki

Sense-it Reiki starter op igen i vinteren 2022

Sense-it Reiki er for dig der ønsker en kortere uddannelse i personlig og spirituel udvikling, hvor der er ekstra tryk på udvikling, spirituelle oplevelser, og intensitet!

Uddannelsen er meget dybdegående, og vi tager derfor kun 8 elever ind på et hold, da vi vægter højt at der skal være tid til hver enkelte elev, og tid til den proces som sættes igang…

Sense-it Reiki er bygget op omkring Reiki-energien, hvor du vil blive indviet i Reiki 1, 2 og 3.

Du vil yderligere lære om mange andre forskellige healings energier, -former, -metoder, -og teknikker, samt blive klædt på med en række yderst effektive og forløsende terapeutiske nøgler, -og genveje, så du forsvarligt også kan hjælpe andre, i det de skulle stå i.

Du vil lære om dig selv, på et meget dybt plan, og blive klædt på med opløftende og forløsende selvhjælpsværktøjer for livet, -så du altid kan heale og løfte dig selv, og andre, -samt, få clairvoyant rådgivning gennem hele forløbet, så du aldrig står alene.

Reiki-grenen vi uddanner i, stammer helt tilbage fra Reiki Master Teacher Dr. Mikao Usui, som er den oprindelige budbringer, af denne fantastiske, og powerfulde energi.

At have Reiki med i baggagen, betyder at du kan være i et renere, mere ærligt, og mere autentisk selv, og passe på dig selv, vha. healing, energi-arbejde, og bevidsthed omkring dig selv…

At være Reiki-indviet gør at vi kan mærke os selv tydeligere, og derfor have en større kontakt til den power og renhed, som vi alle er født med. Dette betyder at vi kan være i flow med os selv, på alle 3 planer, (fysisk, psykisk, og følelsesmæssigt), -og med universet, som vi jo selv er en del af, og omvendt..

Vi arbejder med autencitet, og med vores essens, som er nøglen til at kunne guide os selv, og skabe det liv vi ønsker, videre frem.

I forståelsen og indvielsen i Reiki, er vi stillet til at kigge mere ærligt på os selv, og på andre, -og vi vil kunne heale os selv, og andre, på et meget dybt plan, i både det fysiske, det følelsesmæssige, og det mentale, -hvilket er væsentligt, da det hele hænger sammen, og afhænger/påvirkes af hinanden.

I Reiki indvielsen får vi et stærkt boost i vores vibration/frekvens, hvilket betyder at vi skærper vores intuition, vores kontakt til vores, (ærlige), følelser, -og de (10/”11”) sanser, som vi alle er født med.. Vi får en større forståelse af os selv, og andre, -som en sjæl i en krop, og af universet omkring os, som en helhed.

Sense-it Reiki er en aften-uddannelse, som finder sted over 7 aftener, (oftest fredage), fordelt over 5 måneder.

Reiki 1 vil være 2 aftener i træk, mens de resterende 5 skoledage vil finde sted over en aften, med en måneds interval.

Om skoledagene:

 1. Uddannelsesdag – vil du lære om grundprincipperne i healing, samt modtage powerfulde og opløftende healings værktøjer, –og teknikker. Du vil lære om healing med hvidt lys, -og med farver, og lære om chakra og chakra-healing.
 2. Uddannelsesdag – vil du modtage, og lære om Reiki 1
 3. Uddannelsesdag – vil du modtage, og lære om Reiki 1
 4. Uddannelsesdag – vil du modtage, og lære om en meget powerfuld manifestations-teknik til at frekvensredigere, – der vil gøre det muligt for dig at aflæse dine, og andres, vibrationer, -og derved ændre en vibration, så du er stillet til at vælge til og fra i dit liv, ift. hvad du tiltrækker ind i dit liv. (Denne teknik er ret så omfattende, (hvilket er derfor at den afkræver en hel skoledag), -og den vil have en meget stor indflydelse på dit liv – når den bliver anvendt, men den er både sjov, fascinerende, forløsende, mindblowing, og ret så uundværlig, når man først forstår hvad den kan gøre for, (med), os i vores liv.)
 5. Uddannelsesdag vil du modtage, og lære om Reiki 2, samt fjernhealing.
 6. Uddannelsesdag – vil du lære om aura, aura-healing, lydhealing og gruppehealing, -samt om andre healings energier, -og teknikker, til bl.a at heale på et meget fysisk plan.
 7. Uddannelsesdag, (sidste skoledag) – vil du modtage, og lære om Reiki 3, -og komme på en uforglemmelig sjælerejse, hvor du her vil lære om hvordan at du kan møde, og kommunikere med, dine guider, -og/eller afdøde mm. på “den anden side”, -samt få en opsamling på hele forløbet.

I intervallerne mellem skoledage, vil vi selvfølgelig være til rådighed, til videre guidence og støtte, hvis behovet skulle opstå.

Der vil være sunde og lækre snacks til rådighed over hele skoledagen, samt te og kaffe til dem der ønsker.

Yderligere vil der løbende blive afholdt pauser, hvor der her evt. kan nydes medbragt mad og drikke.

OBS:

(Det er ikke muligt at tilkøbe sig enkelte indvielser hos os, da uddannelsen skal ses som en samlet uddannelse, som byder på meget mere end Reiki-indvielser.)

Yderligere vil du automatisk blive en del af ”Sense-it fællesskabet” – som er et forum for alle tidligere, nuværende, og kommende elever fra begge uddannelser, som udbydes på Sense-it.

Her vil du møde en masse ligesindede og dejlige mennesker, til støtte, sparring, supervision, inspiration og hygge, samt tilbud om sociale arrangementer mv

Datoer for uddannelsen i København:

 1. Skoledag – Lørdag d. 7 Maj – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
 2. Skoledag – Fredag d. 20 Maj – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
 3. Skoldage – Lørdag d. 21 Maj – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
 4. Skoledag – Fredag d. 17 Juni – 2022 – kl 17:00 – 22:00
 5. Skoledag – Fredag d. 8 Juli – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
 6. Skoledag – Fredag d. 6 August – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
 7. Skoledag – Fredag d. 2 September – 2022 – kl. 17:00 – 22:00

Datoer for uddannelsen i Aarhus:

       1. Skoledag – Fredag . 4 Februar – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       2. Skoledag – Fredag d. 4 Marts – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       3. Skoledag – Lørdag d. 5 Marts – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       4. Skoledag – Fredag d. 1 April – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       5. Skoledag – Fredag d. 6 Maj – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       6. Skoledag – Fredag d. 3 Juni – 2022 – kl. 17:00 – 22:00
       7. Skoledag – Fredag d. 3 Juli – 2022 – kl. 17:00 – 22:00

Sense-it Reiki starter op igen i Aarhus, og i København i vinteren 2022

Praktisk:

Priser og betaling:

Prisen for uddannelsen er 11.500,- som evt. kan betales via. månedlig afbetaling, over de 5 måneder som uddannelsen forløber sig over.

Ved valg af afbetalingsløsningen betales et startgebyr på 4.000,- hvorefter du vil blive opkrævet et månedligt beløb på 1.500,- (x 5).

 

OBS:

Alle priser er inkl. moms.

Den månedlige afbetaling betales altid forud for næste skoledag, og altid til den 1 i måneden.

Betales den månedlige afbetaling ikke til tiden, vil du blive opkrævet et gebyr på 100,- kr. pr. påbegyndt uge.

Ved overførelse af tilmeldingsgebyret på 4.000,- binder man sig økonomisk for det resterende beløb på 7.500,- som afbetales månedligt.

Indbetalt beløb refunderes ikke!

 

Værd at vide:

Har man gennemført Sense-it Reiki uddannelsen, og ønsker at fortsætte på den 3-årige uddannelse til Spirituel Terapeut, hos Sense-it, vil man automatisk få 50% i rabat på startgebyret for denne uddannelse.

 

 

Fakta:

Længde:

5  måneder

Pris:

11.500 ,-

Uddannelses dage:

Hverdagsaftener

Uddannelses Lokationer

København

Masnedøgade 20. 2. sal - 2100 Kbh Ø (Salig)

Aarhus

Otto Ruds Gade 94  - 8200 Aarhus N (Æskens baggård)