Sense-it Reiki

Sense-it Reiki er for dig der ønsker en kort, men intens uddannelse i personlig, og spirituel udvikling.

Uddannelsen er bygget op omkring Reiki-energien, og du vil blive indviet i Reiki 1, 2 og 3.

Du vil yderligere lære om andre forskellige healingsformer, og du vil blive klædt på med selvhjælpsværktøjer for livet, samt blive guidet i hvor du er i dit liv...

Du vil lære om dig selv, på et meget dybt plan, og få metoder til at heale, og løfte dig selv, samt clairvoyant rådgivning igennem hele forløbet.

Reiki-grenen jeg uddanner i, stammer helt tilbage fra Reiki Master Teacher Dr. Mikao Usui, som er den oprindelige budbringer, af denne fantastiske, og powerfulde energi.

At have Reiki med i baggagen, betyder at du kan være i et renere selv, og passe på dig selv, vha healing, og bevidsthed omkring dig selv... At være Reiki-indviet gør at vi kan mærke os selv, og den power og renhed, som vi er født med, på en mere autentisk dybde. I forståelsen, og indvielsen i Reiki, er vi stillet til at kigge mere ærligt på os selv, og på andre, og vi vil kunne heale os selv, og andre, på et meget dybt plan, i både det fysiske, det følelsesmæssige, og det mentale, hvilket er væsentligt, da det hele hænger sammen, og afhænger/påvirkes af hinanden.

I Reiki indvielsen får vi også et stærkt boost i vores frekvens, hvilket betyder at vi skærper vores intuition, og i det hele taget alle de (10) sanser, som vi er født med.

Sense-it Reiki er en aften-uddannelse, som finder sted i hverdagene, over 6 aftener, fordelt på 4 måneder.

Reiki 1 vil være 2 aftener i træk, mens de resterende 4 skoledage vil finde sted over en aften, med en måneds interval.

På de to sidste skoledage, efter at vi har modtaget, og lært om healing med Reiki 1, 2, og 3, vil vi gennemgå og lære om andre powerfulde healingsmetoder, samt få bevidsthed om Chakra, aura, og meditation m.m.

I intervallerne mellem skoledage, vil jeg selvfølgelig være til rådighed, til videre guidence og støtte, hvis behovet skulle opstå.

Datoer for uddannelsen:

1. skoledag - Healing med hvidt lys og farver, læren om chakra og chakra-healing, læren om aura, samt gruppehealing m.m.

2. skoledag + 3. skoledag - Reiki 1

4. skoledag - Reiki 2

5. skoledag - Reiki 3

6. skoledag - Healing med Alkymi, psykisk healing, lydhealing, meditation og sjælerejse, samt afslutning.

OBS:

(Det er ikke muligt at tilkøbe sig enkelte indvielser hos mig, da uddannelsen skal ses som en samlet uddannelse, som byder på meget mere end Reiki-indvielser.)

Praktisk:

Prisen for uddannelsen er 7.700,- inkl moms, ved månedlig afbetaling. Betales hele uddannelsen af én gang, er prisen for uddannelsen 7.000,- inkl moms.

Betalingsløsning 1:

Ved tilmelding betales et beløb på 3.200,- hvorefter du vil blive opkrævet et månedligt beløb på 1.500,- inkl moms (x 3).

Betalingsløsning 2:

Ved tilmelding betales et samlet beløb på 7.000,- inkl moms.

OBS:

Den månedlige afbetaling betales altid forud for næste skoledag, og altid til den 1 i måneden.

Betales den månedlige afbetaling ikke til tiden, vil du blive opkrævet et rykkergebyr på 100,- inkl moms.

Ved overførelse af tilmeldingsgebyret på 3.200,- binder man sig økonomisk for det resterende beløb på 4.500,- som afbetales månedligt.

Beliggenhed for Sense-it Reiki er Ryesgade 57, i 2100 Kbh Ø.